Prijavite se na radionice o ženskom preduzetništvu u Brčko Distriktu

prijavite se na radionice (1)

Želite da u kreativnom okruženju dobijete ideju za pokretanje samostalne poslovne djelatnosti ili već imate poslovnu ideju koju želite da realizujete? Ovo je prilika za vas!

Inicijativa za kvalitet i održivi razvoj ’’IKOR’’ Banja Luka, u saradnji sa UG ’’DEMOS’’ iz Brčkog, a pod pokroviteljstvom Agencije za razvoj preduzeća ’’EDA’’ Banja Luka, organizuje seriju radionica pod nazivom  ’’Zeleno preduzetništvo kao podrška razvoju ženskog preduzetništva u Brčko Distriktu’’.

Radionice će biti održane u hotelu ’’Jelena’’ Brčko, a namijenjene su punoljetnim osobama ženskog pola nastanjenim u Brčko Distriktu, koje imaju namjeru da pokrenu samostalnu preduzetničku djelatnost. Osnovu radionica čine tri oblasti, i to:

  1. Osnove preduzetništva,
  2. Zeleno preduzetništvo,
  3. Digitalni marketing.

Termini održavanja radionica su:

  • 22. i 23.09.2020. u periodu 09:00 – 17:00 časova.
  • 29. i 30.09.2020. u periodu 09:00 – 17:00 časova.

Pored teorijskog dijela, učesnice će steći praktična znanja za izradu biznis plana i aplikacije za grant sredstva domaćih i međunarodnih organizacija, a uspješne poslovne priče sa učesnicama podijeliće i motivacione govornice, preduzetnice iz Bosne i Hercegovine. Za sve učesnice koje uspješno završe program obuke, biće izdat sertifikat o učešću.

Za učesnice koje nakon učešća na radionicama iskažu interesovanje za pokretanje i razvoj konkretne poslovne aktivnosti, registrovanja organizacije, izrade biznis plan ili aplikaciju za grant sredstva, biće obezbijeđen dvomjesečni mentoring program podrške.

Sve troškove održavanja radionica snosi organizator, a za sve učesnice, pored radnih materijala i promotivnog paketa, obezbijeđeni su ručak i osvježenje u hotelu ’’Jelena’’ Brčko. Broj mjesta je ograničen.

Obrazac za prijavu možete preuzeti ovdje. Pozivamo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 10.9.2020. godine na e-mail: ikor@ikor.ba.

Više informacija o projektu možete vidjeti putem linka: https://ikor.ba/2020/07/14/obavjestenje-o-implementaciji-projekta/ ili putem e-mail adrese: ikor@ikor.ba.

Radionice će biti održane uz poštovanje svih preporučenih preventivnih mjera zaštite od virusa COVID 19. Organizator zadržava pravo izmjena u skladu sa preporukama nadležnih organa u vezi sa epidemiološkom situacijom izazvanom virusom COVID 19.

“Ova web-stranica je pripremljena uz finansijsku podršku Švedske. Sadržaj ove veb-stranice je isključiva odgovornost Inicijative za kvalitet i održivi razvoj IKOR i ne odražava nužno stanovišta Švedske.“ 

Share on facebook
Facebook